• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Blog
  • Blog 1 - 10-11-2019

Spannend! Sinds kort heb ik een nieuwe website. Een tikje moderner dan de oude, die vijf jaar heeft dienst gedaan. Nieuwe indeling, nieuwe kleuren en aan de ‘achterkant’ ook modernere techniek.

De bedoeling van de website is mijn schrijfwerk te presenteren. Dat is, zeg ik met enige trots, al heel wat: dertien boeken in totaal. Daarvan is een gedeelte oud werk. De studieboeken, behalve Praktisch Gemeenterecht, zijn niet meer verkrijgbaar. Toch vind ik het leuk om ze erop te laten staan.

Nieuw is dat de columns, die ik als raadsgriffier schreef voor de Vereniging van Griffiers, nu ook op de site staan. Ze geven een aardig beeld van de juridische haken en ogen die kunnen kleven aan het functioneren van een gemeente. In de periode dat ik ze schreef (2007 – 2013) was de functie raadsgriffier nog vrij nieuw. De columns kunnen dan ook worden gezien als praktijkgevallen van het gemeenterecht en het algemeen bestuursrecht. Overigens is de Gemeentewet intussen al weer op verschillende punten veranderd. Het blijft daarom een tijdsbeeld.

Actueel is wel de informatie over mijn boeken die sinds 2012 bij verschillende uitgevers zijn verschenen. Ze zijn nog allemaal te koop, en enkele ervan zijn zelfs voor iedereen als gratis e-book te downloaden.

Ik hoop dat velen dat zullen doen. Ik word blij als mensen mijn werk lezen.

Top