• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Blog

Vanaf vandaag, 21 december 2023, staat mijn nieuwste roman ‘Eindigheid’ op mijn website.
Dit boek, waaraan ik bijna een jaar heb gewerkt, is een bijzonder boek. Qua inhoud valt het
boek buiten de grenzen van wat ik ‘normaal’ produceer. Het is geen misdaadverhaal, geen
gewone roman en ook geen psychologische roman. Ik heb het een filosofische roman
genoemd. Want de hoofdpersoon van het verhaal, Lydia Raadtgever, gaat te rade bij een
aantal filosofen om een antwoord te krijgen op de vraag die haar bezighoudt: Wat is eigenlijk
‘dood’?

Er is sprake van een aardige ontwikkeling. De uitgever van twee van mijn boeken, Ellessy in Arnhem, heeft besloten deze nu ook als luisterboek (audioboek) te laten uitgeven. Het gaat om de thrillers “Niets in belangrijk” en ‘Dode moordenaars”. Je kunt de verhalen beluisteren met een koptelefoon of via luidsprekers, terwijl je ontspannen achterover op bed of in je stoel ligt, of als in de auto zit.

Deze week heb ik mijn nieuwste roman voltooid. De titel is IVAR – RAVI, met in de hoofdrol een zekere Ivar van Noort. Tijdens een nostalgische wandeling door het dorp waar hij is opgegroeid, ziet hij zijn leven aan zich voorbij trekken.

Nieuw boek

Mijn nieuwe boek is uit! Het is een literaire thriller die ‘Dodelijke Inspiratie” heet. Dit is mijn derde verhaal rondom de hoofdpersoon psychiater Ramon Pirotti. Hij beleeft weer een spannend en bizar avontuur met patiënten die zelfmoord plegen, collega’s die hem daar als therapeut de schuld van geven en een politie-inspecteur die hem zelf van moord gaat verdenken.

11-02-2020
Vandaag is ‘Volmaakte kus en andere verhalen’ verschenen. Dit boek bevat een bundeling van een 17-tal korte verhalen die ik in de loop van de jaren heb geschreven. Sommige dateren uit het begin van deze eeuw, toen ik als gemeentesecretaris van Warnsveld bijdragen schreef voor het personeelsblad ‘De Raddraaier’. Ook van later datum, uit mijn tijd als raadsgriffier van Zutphen, dateren verhalen die ik schreef voor het personeelsblad ‘Spits’. Verder schreef ik nu en dan een kort verhaal, gewoon omdat ik daar zin in had, of opeens een idee kreeg.

Spannend! Sinds kort heb ik een nieuwe website. Een tikje moderner dan de oude, die vijf jaar heeft dienst gedaan. Nieuwe indeling, nieuwe kleuren en aan de ‘achterkant’ ook modernere techniek.

Top