• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Over Krijn

Mijn naam is Krijn van der Heijden. Sinds 2002 woon ik samen met Tiny in het mooie Achterhoekse dorp Vorden.

Tot aan mijn pensionering ben ik werkzaam geweest in allerlei functies bij een aantal gemeenten en de provincie Gelderland. Onder andere als uitvoerend ambtenaar en beleidsmedewerker op het gebied van kunst, cultuur en welzijn. Later als hoofd van de sector burgers en als gemeentesecretaris. Mijn laatste functie was raadsgriffier van de gemeente Zutphen.

Opleider van ambtenaren

Ook was ik jarenlang opleider van ambtenaren en opleidingscoördinator aan de Bestuursacademie Oost-Nederland, Daar verzorgde ik ook cursussen en trainingen op het gebied van management, communicatie en bestuursrecht. Voor andere opleidingsinstituten werkte ik als parttime docent gemeenterecht en algemeen bestuursrecht.

Pensioen

Sinds januari 2014 ben ik met pensioen. Maar dat betekent niet dat ik stil zit, integendeel. Juist nu heb ik tijd voor een van mijn grote liefhebberijen, namelijk schrijven. Dat doe ik heel mijn leven al veel en graag. In de loop der jaren zijn er tal van artikelen en korte verhalen van mijn hand verschenen in vaktijdschriften en personeelskranten. Daarnaast schreef ik een aantal boeken over onderwerpen op mijn vakgebied (het overheidsrecht). Ze zijn op deze website te vinden.

In mijn laatste functie als raadsgriffier heb ik een groot aantal columns geschreven voor de website van de Vereniging van Griffiers www.griffiers.nl. Ook die staan op mijn website.

Schrijven

In de loop van de tijd kwam ik toe aan meer omvangrijke ‘vrije’ werken en begon ik romans te schrijven. Tot nu toe zijn er zeven romans van mij verschenen. Je vindt ze op deze website.

Vanaf het najaar van 2015 zijn enkele boeken die van mijn hand verschijnen voor iedereen gratis te downloaden. Ze kunnen als e-book worden gelezen op elke computer, tabletcomputer, laptop en e-reader. Zelfs op een Smartphone. Daar heb ik toe besloten omdat ik het belangrijker vind dat mijn werk wordt gelezen dan dat ik er iets aan verdien. Ze zijn te vinden onder de knop ‘GRATIS DOWNLOAD’. Deze boeken kosten dus je dus helemaal niets!

Heb je een vraag of een reactie, wil je iets hebben of heb je een opmerking? Neem dan via de e-mail contact met mij op.

 

Top