• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Blog
  • Blog 12 mei 2020

Nieuw boek

Mijn nieuwe boek is uit! Het is een literaire thriller die ‘Dodelijke Inspiratie” heet. Dit is mijn derde verhaal rondom de hoofdpersoon psychiater Ramon Pirotti. Hij beleeft weer een spannend en bizar avontuur met patiënten die zelfmoord plegen, collega’s die hem daar als therapeut de schuld van geven en een politie-inspecteur die hem zelf van moord gaat verdenken.

Gratis te downloaden

Ik stel dit boek weer gratis voor iedereen beschikbaar. Juist in deze tijd dat veel mensen noodgedwongen thuis zitten, kan het een welkome afwisseling van de verveling zijn. Op deze website staat onder “Gratis download” een link naar het boek. Met een paar muisklikken kun je het downloaden in EPUB (dan kun je het direct naar je E-reader kopiëren) of in PDF (om het op je iPad of je mobiel te kunnen lezen).

Geef mijn websiteadres www.krijnvanderheijden.nl gerust aan iedereen door, want hoe meer mensen mijn werk lezen, hoe blijer ik ervan word.

Een volgend boek

Intussen zit ik al weer druk te schrijven aan een nieuwe roman. Geen misdaadroman deze keer, maar een psychologische roman, het levensverhaal van een bijzonder mens. ‘Ik ben Ivar” is de voorlopige werktitel, duidend op de hoofdpersoon.

Het afgelopen jaar heb ik me verdiept in wat wellicht de wellicht grootste filosoof aller tijden was, Baruch de Spinoza (1632-1677). Zijn eigenzinnige en onorthodoxe filosofie is erkend moeilijk en lastig te doorgronden – als dat al lukt.

Ik vind het des te meer een uitdaging om een paar van zijn gedachten in het verhaal te verwerken. Extra leuk is, dat een deel van het verhaal in mijn geboortedorp Warmond speelt. Ik werk er met groot plezier aan. Het is echter nog lang niet klaar. Wie weet, dit jaar nog, en anders in 2021.

Top