• U bevindt zich hier:  
  • Start
  • Blog
  • Er is iets nieuws!

11-02-2020
Vandaag is ‘Volmaakte kus en andere verhalen’ verschenen. Dit boek bevat een bundeling van een 17-tal korte verhalen die ik in de loop van de jaren heb geschreven. Sommige dateren uit het begin van deze eeuw, toen ik als gemeentesecretaris van Warnsveld bijdragen schreef voor het personeelsblad ‘De Raddraaier’. Ook van later datum, uit mijn tijd als raadsgriffier van Zutphen, dateren verhalen die ik schreef voor het personeelsblad ‘Spits’. Verder schreef ik nu en dan een kort verhaal, gewoon omdat ik daar zin in had, of opeens een idee kreeg.

Ik vond dat het tijd werd om de verhalen te bundelen en te publiceren. En het was een genot om ze weer te lezen. Het viel me op dat bepaalde thematieken steeds terugkwamen. Vaak spelen mensen met psychische problemen er een rol in. Dat geldt voor het titelverhaal ‘Volmaakte kus’ en voor een aantal andere. Je kunt ze min of meer zien als voorlopers van mijn psychologische thrillers met Ramon Pirotti in een hoofdrol. Overigens: in de loop van dit jaar verschijn er weer een nieuwe Pirotti-roman. Voorlopig (?) de laatste in de serie.

‘Volmaakte kus en andere verhalen’ is opnieuw gratis voor iedereen te downloaden via mijn website onder ‘Gratis download’. Je kunt het boek downloaden in PDF als je de verhalen op je iPad of je mobiele telefoon wilt lezen, of in EPUB als je het naar je E-Reader wilt kopiëren. Veel leesplezier!

omslag snelle kus

Top