Dode moordenaars

Dode Moordenaars is een spannend geschreven misdaadverhaal, waarin de Arnhemse politie alle zeilen moet bijzetten om een gecompliceerde moord zaak op te lossen.

Samenvatting

Langs de oever van de Rijn wordt een aangespoeld lichaam gevonden. Het blijkt van een man te zijn die door een onnatuurlijke oorzaak is overleden. Moord, dus. De politie stuit tijdens haar onderzoek op een ogenschijnlijk alledaags grafisch bedrijf, waar echter ook minder alledaagse activiteiten plaatsvinden. Er wordt een tweede dode gevonden, die ook vermoord blijkt te zijn. Hebben de twee moorden met elkaar te maken? En wie is geheimzinnige pokerverslaafde persoon die op de achtergrond een rol speelt? Kan een dode een moord plegen? Dit zijn vragen waar inspecteur Van Muylwijk en zijn team van de Arnhemse recherche voor komen te staan in deze literaire thriller Dode Moordenaars.
Het wordt een gecompliceerde en uitdagende zaak voor de politie, waarin weinig lijkt wat het is en weinig is wat het lijkt. Alle creativiteit, denk- en daadkracht hebben de politiemensen nodig om het raadsel op te lossen, zelfs met gevaar voor eigen leven.

Koop het boek bij Luisterrijk of Storytell

Top